Új vagy használt mobiltelefont szeretne vásárolni? Esetleg mobiltelefon szervizt keres? Vagy csak alkatrészt esetleg kiegészítőt szeretne?

A megoldás mindenre a www.gsmdoki.eu weboldala, ahol az ország legnagyobb adatbázisában megtalálhatja az önhöz legközelebb lévő mobiltelefon üzletek elérhetőségét. Továbbá mobiltelefon és gsm szervizek illetve internetes alkatrész kis és nagykereskedések elérhetőségét.

read more

Kiemelt partner logo

Mobiltelefon szerviz, unlock, függetlenítés

Kiemelt partner logo

Mobiltelefon szerviz, unlock, függetlenítés

Kiemelt partner logo

 

 

Ingyenes cégregisztráció: Csatlakozzon az adatbázishoz, töltse fel cége, vállalkozása adatait a rendszerbe tevékenységének leírásával, internetes     elérhetőségekkel mind ezt teljesen díjmentesen. Az oldal alján található "Cég regisztráció az adatbázisba" ablakot töltse ki majd küldje el és 24-48 órán belül bekerül az adatbázisba. Akár már holnap új ügyfelek kereshetik fel Önt

 

Kiemelt megjelenés: A rendszer lehetőséget biztosít hirdetések kiemelésére. A kiemelt megjelenés előnye, hogy a hirdetések mindig megjelennek a főoldalon. A "Kiemelt partner logo" banner jellegű és a "kiemelt partner link" szöveges lehetőséget biztosít. Létezik még egy rotációban megjelenő banner hirdetési lehetőség, ahol 5 másodpercenként változnak a megjelenő bannerek. Töltse le médiaajánlatunkat és garantáltan a legjobb áron igényelhet kiemelt megjelenést a főoldalon.